Dit ben ik

Ik ben Anita David (1963), geboren natuurkind. Reiki kwam op mijn weg, 17 jaar geleden. Reiki bracht me veel innerlijke rust. Ik voelde steeds meer dat mijn werkelijke kwaliteiten zich steeds meer gingen ontwikkelen. De gevoeligheid die ik als kind reeds bezat kreeg een nieuwe start. Ik leerde healen met de kwaliteiten die ik in huis heb.

Na mijn reiki 1 & 2 en later mijn Master ben ik begonnen met sjamanisme. Dit is een belangrijke basis binnen mijn werk. Sjamanisme is een manier van leven waarbij we ons verbonden voelen met alles wat leeft. Contact maken met een universele kracht die zo oud is als de schepping. Ik leg met mijn kennis van het sjamamisme verbinding tussen de hemel en de aarde, alle windrichtingen, de boven, midden en onderwereld en alles wat is. Sjamanisme houdt mij heel dicht bij de natuur. Alles gebeurt precies op het juiste moment. In alles schuilt een boodschap…….het is een spel om steeds die boodschap te ontdekken. Sjamanisme houdt me heel erg dicht op aarde. Ik merk dat combinatie van reiki en sjamanisme, me een stevige verbinding geeft, die me zeer krachtig maakt.  Tijdens mijn sessies gebruik ik sjamanisme ter ondersteuning van de reiki. Soms maak ik een combinatie met steenleggingen. Soms werk ik met mijn rainstick of met mijn oceandrum. Om te blijven ontwikkelen, kom ik nog steeds  iedere maand samen  met een sjamanismegroep.

Sjamanisme houdt mijn basis stil, hoe heftig het ook om me heen beweegt, binnen in mij blijft het stil…..

Mijn taak hier is heel erg duidelijk. Ik mag mensen op weg helpen daar waar ze gestrand zijn. Ik mag een rustpunt zijn daar waar nodig. Ik mag anderen stimuleren ook hun licht te laten schijnen. Jij mag bij mij altijd zijn zoals je bent, en je bent goed zoals je bent. Op dit moment (2017) ligt mijn focus op: in de diepte gaan met diegenen die hun pad al zijn ingeslagen, hen nog meer laten vertrouwen, hen nog krachtiger laten worden. Dit geeft vooral ook voor mij een stuk diepgang binnen mijn werk. Met mensen op weg gaan, ik ben steeds weer verrast door hun groei en hun kracht. Ik wil een ondersteuning zijn voor eenieder middels mijn lichtkranten, meditaties, reikisessies, cursussen of tijdens de energiedagen.

Ik ben vooral wie ik ben!

Nieuwsgierig geworden?
Je mag contact opnemen met me via Contact.

Namaste
Anita